Macedonia RolePlay - Статистички центар

Општа статистика

Вкупно членови:
54469
Вкупно пораки:
0
Вкупно теми:
0
Вкупно категории:
0
Присутни корисници:
128
Најмногу присутни корисници:
338 - февруари 23, 2021, 04:46:24 pm
Присутни денес:
237
Просечно регистрации по ден:
123.51
Просечно пораки по ден:
0.00
Просечно теми по ден:
0.00
Вкупно форуми:
0
Последен член:
ElinorDyri
Просечно присутни по ден:
26.83
Однос мажи - жени:
1:0

Најактивни 10 поставувачи на пораки

Топ 10 форуми

10 теми со најмногу одговори

10 теми со најмногу прегледи

Најдобри поставувачи на теми

Најмногу време присутни

max
3ч 39м
RefugioSch
37м
AleidaCumm
36м
ForrestPri
33м
SteveCarma
31м
ElissaBurb
26м
EffieBond
26м
DanielaMar
23м
JosieApel
21м
BrennaHort
20м

Историја на форумот (користено е реалното време)

Годишно сумарно Нови теми Нови пораки Нови членови Најмногу присутни
* 2021 0 0 48578 338
Февруари 2021 0 0 30635 338
Јануари 2021 0 0 17943 251
* 2020 0 0 5884 91
Декември 2020 0 0 4059 91
Ноември 2020 0 0 1682 66
Октомври 2020 0 0 137 13
Септември 2020 0 0 1 3
Август 2020 0 0 2 2
Јули 2020 0 0 1 2
Јуни 2020 0 0 0 2
Мај 2020 0 0 1 14
Април 2020 0 0 1 3
Март 2020 0 0 0 4
Февруари 2020 0 0 0 2
Јануари 2020 0 0 0 6
* 2019 2 2 8 7
Декември 2019 2 2 8 7